Leenden är vår passion

Här är några berättelser från patienter vi fått förtroendet att hjälpa. Vi förmedlar gärna kontakt med patienter som genomgått behandling hos oss.

"Alltid lyhörd för mina funderingar"

"Jag har haft en oerhörd stor tandläkarskräck i alla år och att påbörja denna behandling kändes minst sagt nervöst, men det var en rädsla som snart skulle försvinna. Redan på vårt första möte visades stor professionalism och ett fantastiskt bemötande. Hon förklarade hur hela processen skulle gå till och vad jag kunde förvänta mig under resans gång, på ett sätt som jag kunde förstå utan invecklade tekniska termer. Alltid lyhörd för mina funderingar och händer det något mellan våra bokade tillfällen finns tandläkaren nära till hands, svarar på frågor och bokar in extra besök om det skulle behövas. Jag är oerhört nöjd med Ortodonti Akademin och Anna-Kari Hajati."

Marie

"Efter att ha funderat i 20 år så bestämde jag mig på en halvtimma!"

”Jag har under många år funderat på att reglera mina tänder och sökt rådgivning för detta vid flera tillfällen. Jag har mycket höga krav och ville vara säker på att resultatet blev riktigt bra. Jag fick omedelbart förtroende för Dr Hajati som person och hennes stora kunnande och engagemang var tydligt. Efter att ha funderat i 20 år så bestämde jag mig på en halvtimma! Jag är mycket nöjd med både resultatet, uppföljning och bemötande under hela behandlingen”

Anna

"Fantastisk kompetens kombinerad med fingertoppskänsla"

”Vi är otroligt nöjda med Ortodontiakademin och Dr. Anna-Kari Hajati. Här finns en fantastisk kompetens kombinerad med fingertoppskänsla och respekt för patienten. Anna-Kari har under behandlingens gång hittat egna lösningar särskilt för Alida då hon varit rädd eller tveksam inför någonting. Allt som görs förklaras mycket noggrant; vad som kommer att hända, vad det skall leda till, ungefär hur lång tid det förväntas ta och hon pratar DIREKT till Alida. Vi är så glada att vi fick komma till Ortodontiakademin i ett så tidigt. Ortodonti Akademin jobbar mycket med tidiga insatser. Alida kan nu andas normalt och hon slipper mer omfattande behandling när hon blir äldre"

Alida med familj

"It has remarkably changed my close up"

"It really has been a wonderful experience of having orthodontic treatment with Ortodonti Akademin. It has remarkably changed my close up and brought back nice smile. They are using latest 3D robotics technology to align the teeth in right order. My big thanks to Dr. Anna-Kari and of course to the whole team at Ortodonti Akademin."

Nasur

"Jag har alltid känt mig delaktig i min behandling"

"Jag har från första dagen känt mig trygg med Dr Hajati. Hon har varit mycket lyhörd till mina funderingar och varit noga med att jag är införstådd med vad som sker, vilket har gjort att jag alltid känt mig delaktig i min behandling. När jag har behövt nå henne för akut justering har hon alltid hitta tid för det. Jag är glad att hon hjälper mig få tillbaka mitt leende igen."

Nam-Oi Wik

"Tacksam"

"Professionellt och mycket "enklare" än jag trodde. Tacksam för mina vackra tänder!" 

Christina Skytt, International Bestselling Author and co-founder of Power Goals Academy

"Jag skulle aldrig gå till någon annan"

"Så proffsigt. Ser alltid till helheten för att kunden ska få så bra resultat som möjligt. Jag har varit till många tandreglerare men inte förrän jag kom till Anna och Ortodonti Akademi så kände jag att någon förstod mig. Anna gjorde ett fantastiskt jobb med mina tänder och jag skulle aldrig gå till någon annan. Dessutom är alla så trevliga och fixar tider om något strular etc. Jag hoppas att du som funderar på att göra en tandreglering hittar hit."

Madelene

"Superprofessionellt och trevligt team"

"Vill du få det perfekta Pepsodent smilet med med hjälp av superprofessionellt och trevligt team? Då ska ni gå till Ortodonti Akademien!
De arbetar dessutom med den senaste tekniken bl.a. osynliga tandställningar. Jag rekommenderar dem starkt! ⭐️"

Anna