Exklusiv tandvårdsserie för den kräsne 

Vi vill erbjuda ett produktsortiment för välbefinnandet och som uppfyller våra krav på kvalitet och exklusivitet.


Välkommen

Våra tandvårdsprodukter kommer från Curadens lyxserie Swiss Smile. Produkter framtagna av expertis och som står för estetik, exklusivitet och tidlös design. Swiss Smile har omsorgsfullt tagit fram miljömedvetna och biologiska formler, av bästa ingredienser och exklusiva material för en enastående tand- och munvårdupplevelse.Uppskattade presenter

En uppskattad present framtagen av experter och för estetik, exklusivitet och design. Innehåller biologiska och miljömedvetna val.  

Smilespa

När ditt leende behöver extra lyster. Inför din konsert, en presentation, ditt eget bröllop eller bara för ditt eget välbefinnande. 

Event

Samla arbetskamrater eller vänner för en kick-off, födelsedag eller svensexa/möhippa. Skicka din intresseanmälan via vårt kontaktformulär.

Om smilespa

Smilespa är till skillnad från medicinska tandbehandlingar en rent uppfräschande behandling av ditt leende och utförs av tandvårdsutbildad personal med kunskap om produkterna från Swiss Smile. Ortodontiakademin har valt att arbeta med Swiss Smile för att erbjuda ett exklusivt alternativ till befintliga produkter på marknaden. Smilespa utgör ett komplement och kan inte ersätta tandhälsokontroller hos ordinarie tandläkare eller tandhygienist. 

Smilespa

45 minuters omvårdnad
Borttagning av missfärgningar, professionell tandrengöring med valfri produkt från Swiss Smile - Antiinflammatorisk dÓr - uppljusande snow white  - skimrande och glamourösa diamond glow eller  vitaliserande - herbal bliss, avslutas med härliga Pearlshine och en lipgloss.

Intresseanmälan för våra tjänster

I samarbete med